2014. április 8., kedd

Medvehagymás kéksajtos ostya

Már a piacon minden pultról a medvehagyma mosolyog a vásárlókra. Talán ez, talán a Dinánál látott pogi ihletett meg, vagy csak a cuki ostyasütőm,amit bár már felavattam a holland ostyával,mégis nem vittem túlzásba a használatát. Akár így, akár úgy az ostya elkészült és nagyon finom lett. A kéksajt és a medvehagyma remek együtt.







Hozzávalók


- 10 dkg márványsajt

- 1 kisebb csokor medvehagyma 

- 20 dkg liszt

- 1 teáskanál sütőpor

- 1 tojás 

- 10 dkg margarin

- 1 púpos teáskanál só


Elkészítés


  1. A hozzávalókat összemorzsoljuk, összegyúrjuk. Golyókat formálunk belőle, majd forró kiolajozott ostyasütőben pirosra sütjük. 
Az elkészítés menete bővebben itt olvasható, ez alapján készítettem el a tallért medvehagymával és sajttal kiegészítve.

3 megjegyzés:

  1. Hűűű, csak nyelek nagyokat :D

    VálaszTörlés
  2. Ah, imádom a brummogós hagymát és a kéksajtot is, anyósom meg isteni ostyát süt! :)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés